- din personlige bedemand, som ønsker at hjælpe dig på en seriøs og omsorgsfuld måde med begravelsen / bisættelsen.
Kontakt: 70 20 60 57

Bundgaard Begravelse åbner i Bjerringbro

Lørdag den 24. juni 2017 åbner Bundgaard Begravelse forretning i Bjerringbro. Adressen er Nørregade 6 A, så forretningen bliver centralt placeret på torvet, hvor mange mennesker kommer forbi. Og der er gode parkeringsforhold.

Butikslokalet er delt i to, og i det ene lokale kan man se en udstilling fra Thomsens Stenhuggeri, som har sit værksted i Viborg på Håndværkervej 2.
På åbningsdagen er der bagagerumsmarked i gågaderne, og vi byder på slushice og kaffe i forretningen. Til åbningen har vi også den fornøjelse at kunne udstille glaskunst af Jonna Brask og Dorte Høj. De to kunstnere vil være i butikken lørdag formiddag.

dynes-skovkjaer_web”I august sidste år ansatte vi Dynes Skovkjær, som bor i Bjerring. Derfor er det naturligt nu at udvide forretningsområdet til Bjerringbro. Vi er jo ”Din lokale bedemand i hele Viborg kommune””, udtaler forretningsindehaver Niels-Erik Bundgaard.

”Dynes har været skoleleder på Mammen Friskole. Han er kendt i lokalsamfundet, så vi tror, at mange vil finde det trygt og nærværende at henvende sig til ham hos Bundgaard Begravelse.
Dynes Skovkjær er netop blevet eksamineret bedemand, hvilket også er et krav, når vi er en certificeret bedemandsforretning.

Vi er en begravelsesforretning i vækst, og vi yder en rigtig god service med vægt på tryghed, empati og nærvær”, tilføjer Niels-Erik Bundgaard.

Bundgaard Begravelse har valgt at være synlige i bymidten og håber dermed, at folk vil kigge ind og få en snak. Det kan være om ”Min sidste Vilje” eller bare almindelig nysgerrighed. Så folk opfordres til at kigge ind i forretningen på torvet i Bjerringbro. Der er parkering lige udenfor.

Dynes træffes i forretningen efter aftale på telefon 8668 2081.